Total brandstoffen

Bij ons TOTAL tankstation kunt u 24 uur per dag tanken.

Total brandstoffen

 


In onze shop heeft u volop keus uit diverse A-producten, verse broodjes, gekoelde frisdranken, veel soorten snoep, drop en chocola.
Een overheerlijke warme gehaktbal en droge worst zijn een greep uit ons assortiment.
Zo hebben we wekelijks verschillende shop KNALLERS met aantrekkelijke aanbiedingen, en in de zomerperiode is de shop voorzien van een rijk gevulde vriezer met OLA ijs.

 

Total shopDaarnaast bestaat ons assortiment uit verschillende soorten TOTAL-olie's, koelvloeistoffen, auto poetsmiddelen etc.
Kortom, onze shop is constant in ontwikkeling, het assortiment wordt tijdig bijgevuld en uitgebreid met producten om de reis van de automobilisten veiliger en aangenamer te maken.

Bij elke aankoop, van brandstof en shop, ( met uitzondering van rookwaren en beltegoed) kunt u PowerPoints sparen. Hiermee kunt u sparen voor leuke cadeau's, zoals bv een irischeque ter waarde van € 10.00.

Onze enthousiaste medewerkers helpen u graag met tanken. Mede door deze service, de netheid van het station en de shop hebben we de Top Service Award al regelmatig gewonnen.
Elk jaar beoordeelt, in opdracht van de oliemaatschappij, een extern bureau elk TOTAL tankstation om zo de pomphouder te helpen het niveau van de dienstverlening te verbeteren en de klanten optimaal tevreden te stellen.
Er wordt gelet op klantvriendelijkheid, verzorging van het tankterrein en in toenemende mate de verzorging van de pompshop.
 

 • Autobedrijf A. Dijkstra

  Sinds 1991 is Autobedrijf A. Dijkstra een begrip in Dokkum en omstreken.
  Met een enthousiast team voeren wij alle werkzaamheden uit voor zowel de particuliere als de zakelijke markt.

  Lees meer
 • Busverhuur

  Een nieuwe tak van sport is het allang niet meer. Autobedrijf A. Dijkstra biedt aan diverse klanten haar dienst. Wilt u ook een busje huren, wacht dan niet te lang!

  Aanvraag busverhuur
 • Occasions

  Al jarenlang een ruime voorraad aan occasions. Alle merken komen bij Autobedrijf A. Dijkstra langs. Neem daarom snel een kijkje bij onze occasions.

  Naar de occasions
Welkom op onze website!

Wij bieden u op onze website informatie over busverhuur , occasions en ons Total benzinestation. Mocht u nog vragen hebben neem dan gerust contact met ons op. Een busje huren

Neem een kijkje in de werkplaats

Maak kennis met ons werkplaats personeel. Wij zijn trots op onze apparatuur die afgestemd is op elk type auto. Meer informatie

Werkplaats van Autobedrijf A. DijkstraWerkplaats van Autobedrijf A. Dijkstra

Bent u op zoek naar een andere auto?

Ook dan bent u bij Autobedrijf Dijkstra aan het juiste adres.
In onze showroom en verkoopterrein staat een wisselend voorraad gebruikte auto's.

 

Occasions Autobedrijf A. Dijkstra